BAND INFO

De leden van de groep FATE hebben een uitgebreid muzikaal verleden. Ieder lid van deze groep heeft jaren lang in bekende en minder bekende bands gespeeld.

 

Het repertoire van de groep Fate richt zich in het bijzonder op herkenbare muziek uit de jaren 60 en 70 met een hoog meezing-gehalte. Er kan door jong en oud op deze muziek gedanst worden.

 

De band speelt instrumentale gitaarmuziek van o.a. The Shadows, The Ryders, The Ventures e.a., afgewisseld met zangnummers van Elvis Presley, Cliff Richard, The Searchers, The Beatles e.a. om maar een paar namen te noemen. U zult deze ongetwijfeld herkennen als de band deze nummers zal spelen. Zij streven naar een repertoire met een hoog meezing-gehalte.

Het unieke van deze band is dat zij twee solo-gitaristen hebben die afwisselende solo partijen spelen. Wat zeer verfrissend is.

 

De optredens zijn avondvullend en bestaan uit maximaal vier uur muziek met daarin een aantal pauzes. De pauzes kunnen worden opgevuld met passende muziek, die door onze geluidsman wordt verzorgd. De band houdt zeker rekening met de wensen voor wat betreft het geluidvolume.

 

De band vindt dat, naast het neerzetten van een goed repertoire, het ook belangrijk is dat alles er omheen goed wordt verzorgd. Wij hebben een eigen P.A. installatie met een eigen man voor de techniek. Hij zorgt ervoor dat het geluid perfect wordt geregeld.

 

Onze muziek is zeer geschikt voor Rock&Roll feestjes, braderieën, festivals, sixties/seventies-middagen/avonden e.d.